Після відкриття залізничних пасажирських перевезень, вже готуються і авіаперевізники та аеропорти

Сьогодні нарешті в Україні стартував процес відновлення пасажирських перевезень залізничним транспортом після вимушеної довготривалої перерви, яка була викликана пандемією коронавірусу COVID-19. В слід за залізничним транспортом, про готовність відновити пасажирські перевезення заявляють і авіаперевізники. 

Напередодні під час засідання Уряду було зазначено, що з 15 червня мають поновитися міжнародне і внутрішнє авіасполучення.  За словами профільного міністра В. Криклія : «Ми відкриваємо напрямки при двох умовах.  Перше, якщо країни відкриваються щодо нас.  Друге - епідеміологічна ситуація ».

За інформацією викладеною на веб-сайті аеропорту "Київ", про свою готовність відновити міжнародні рейси з 16 червня із вищезазначеного аеропорту, повідомили авіакомпанії Belavia, LOT, WizzAir, рейс в Запоріжжя готова виконувати авіакомпанія Мотор Січ.

Напрямки за якими відновиться авіасполучення вже 16 червня - Belavia Мінськ, LOT -Варшава, WizzAir - Біллунд (Данія), Афіни (Греція), Берлін (Німеччина), Вільнюс (Литва), Нюрнберг (Німеччина), Ларнака (Кіпр), Відень (Австрія), Бремен (Німеччина), Рига (Латвія), Лісабон (Португалія), Ганновер (Німеччина), Гданськ (Польща).
Зображення з веб-сайту www.lenta.ua

Коментарі