На початок травня відновити регулярні авіарейси з України планують кілька lowcost компаній

     Карантинні заходи в Україні у зв’язку з поширенням короновірусу COVID-19 за рішенням Уряду було вирішено подовжити до 11 травня 2020 року.

    У зв’язку з цим авіакомпанії були змушені внести відповідні зміни в розклади регулярних рейсів, адже повітряний простір України закритий.

       На початок травня одразу кілька lowcost авіакомпаній відкрили продаж квитків на регулярні авіарейси з міжнародних аеропортів "Київ" (IEV) та "Бориспіль" (KBP).

     У відповідності до офіційного веб-сайту авіакомпанії Laudamotion (Ryanair) доступними є квитки на 8 травня 2020 року (карантин в Україні подовжено до 11.05) з міжнародного аеропорту "Бориспіль" (KBP) до Відню (VIE). 
Зображення з офіційного веб-сайту авіаперевізника

         Також авіакомпанія Wizzair, яка здійснювала до періоду карантину регулярні рейси до різних європейських країн, відкрила продаж квитків на 12 травня 2020 року з міжнародного аеропорту "Київ" (IEV) до Відня (VIE) 
Зображення з офіційного веб-сайту авіаперевізника

        Пасажирам, які придбали квитки на зазначені авіарейси краще перевіряти статуси цих рейсів на офіційних веб-сайтах зазначених авіакомпаній, адже карантинні заходи можуть бути продовжені.

Коментарі