Чи відновлять пасажирські перевезення найближчим часом?

    Питання відновлення міжнародних та міжміських пасажирських перевезень в Україні турбує багатьох громадян. Для когось це можливість повернутися додому, для когось поїхати відпочити чи заробити гроші за кордоном. 

  Протягом карантину від представників Уряду лунали різні терміни, щодо відновлення пасажирського перевезення (авіаційного, залізничного і т. д). Наразі відомо, що цим літом може відновитися внутрішнє авіасполучення.

   6 травня в інтерв'ю телеканалу "1+1", яке відбулося в ефірі ранкової програми, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зазначив, що "Влітку дуже обережно спробуємо розпочати повернення внутрішнього авіасполучення. З міжнародним складніше, бо рішення залежить не лише від нас". 

  За словами міністра міжнародні авіаперевезення відкрити складніше, адже наразі багато європейських країн, які є потужними туристичними напрямами, міркують як це зробити.

 "Протягом літа повноцінного відновлення міжнародного авіасполучення не буде. Так як було колись - такого не буде точно", - зазначив пан Кулеба.

 Що стосується міжнародного автобусного сполучення, то тут все залежить від зняття заборони на в'їзд для іноземців.

      За прогнозами фахівців, світ почне оговтуватися від пандемії у вересні.
Зображення з веб-сайту www.dmsu.ua

Коментарі