Вітчизняна авіакомпанія у зв’язку з поширенням Covid-19 тимчасово змінює пасажирські перевезення на вантажні

     Стрімке поширення коронавірусу COVID-19 в світі змушує авіакомпанії тимчасово перебудовувати свою роботу для того, щоб не зупиняти роботу підприємства повністю. 

  На такі міри також була вимушена піти вітчизняна авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України". Хоча зазначена авіакомпанія в більшій мірі займається пасажирськими перевезеннями, але також здійснює вантажні перевезення.

   За підсумками 2019 року головним вантажоперевізником для аеропорту "Бориспіль" стала авіакомпанія "Міжнародні Авіалінії України", оскільки більшість вантажів доставлялась в багажних відділеннях пасажирських повітряних суден. 

 За статистичною інформацією, яка була наведена компанією, у 2019 році її повітряні судна перевезли 14 205 441 кг вантажів.

  Так як, на сьогоднішній день пасажирські рейси не здійснюються в зв’язку із закриттям державних кордонів більшості країн, авіакомпанія МАУ прийняла рішення про виконання вантажних рейсів з розміщенням вантажів у салонах повітряних суден і в багажному відділенні, що надасть можливість збільшити обсяги перевезеного вантажу. 

   Зазначені рейси виконуються на своїх суднах Boeing 767 (до 29000 кг. ваги) і Boeing 737 (до 20000 кг. ваги). 

   Перший вантажний рейс на пасажирському повітряному судні Boeing 767 МАУ виконала 8 квітня 2020 року і привезла в Україну з Китаю товари медичного призначення. 
Зображення з офіційного веб-сайту www.flyuia.com

Коментарі