Одна з провідних компаній в галузі авіабудівництва надає посильну допомогу в боротьбі з Covid-19

     Як приклад соціальної відповідальності компаній у період пандемії можна приділити увагу авіабудівній компанії "Boeing" . Незважаючи на досить непростий фінансовий стан компанії, вона всіляко намагається допомогти в ліквідації пандемії Covid-19. 

     Компанія "Boeing" почне використовувати свої можливості 3D-друку на декількох підприємствах в Сполучених Штатах для виробництва лицьових щитків, щоб допомогти захистити тих, хто знаходиться на передньому краї боротьби з вірусом. За мету підприємство ставить виробляти тисячі особових щитків в тиждень з подальшим збільшенням виробництва.

     Також компанія запропонувала використовувати Dreamlifter, одного з найбільших вантажоперевізників в світі, щоб допомогти доставити критично важливі і терміново необхідні матеріали медичним працівникам. Як зазначили в підприємстві вони тісно співпрацють з урядовими чиновниками в тому, як найкращим чином надавати підтримку та координувати дії.

     За інформацією компанії "Boeing" на сьогоднішній день вони вже передали десятки тисяч масок, рукавичок та іншого обладнання якого потребують лікарні. Керівництво компанії аналізує кілька інших способів, якими вони можуть використовувати їхні знання в області проектування, виробництва і логістики, щоб допомогти справі.

Зображення з веб-сайту www.boeing.com

Коментарі