Один з провідних туроператорів України оновив умови перебронювання та скасування турів на період коронавірусу


Розповсюдження нового коронавірусу Covid-19 змусив всіх туроператорів переглядати умови бронювань туристичних турів.
В зв’язку із запровадженням суворих карантинних заходів в більшості країнах світу розраховувати на швидке поновлення туристичних подорожей не варто. Тому є необхідність для розроблення максимально зручних рішень для туристів, турагентів та туроператорів.
Досвід вирішення таких ситуацій, ще й всесвітнього масштабу, є новим для всіх туроператорів. Напрацьованих рішень на такий випадок просто не існує.
Один з вітчизняних провідних туроператорів компанія «Join Up» намагається вирішити подвійну задачу — знайти прийнятне для туристів і турагентів рішення та разом з цим зберегти потенціал туристичної галузі.
За повідомленням компанії 27 березня ними було запропоновано загальне рішення для всіх їхніх туристів і турагентів — здійснювати перебронювання турів, які припадають на карантин, на більш пізній період.
Компанія «Join Up» продовжила аналізувати та моделювати різні сценарії розвитку подій і працювати з рекомендаціями та пропозиціями регуляторів і партнерів, таких як Українська асоціація туристичних агенцій, про що зазначила на офіційному веб-сайті.
На сьогоднішній день туроператор «Join Up» удосконалив запропонований раніше механізм дій — турагент може перебронювати будь-яку заявку на послугу з подальшою можливістю перенесення сплачених коштів за цю послугу на будь-який продукт компанії.
Компанія переконана, що ця додаткова опція дозволить всім комфортно вийти із ситуації, яка склалася через запровадження карантину.
Зображення з веб-сайту  www.joinup.ua

Коментарі