Що буде з турами та подорожами, які припали на період карантину COVID-19?

     Пандемія коронавірусу COVID-19 стала глобальною проблемою для всього світу. З метою попередження подальшого розповсюдження хвороби уряди країн вимушені заборонити туристичні поїздки. 
     Цей місяць був надскладними для всіх, особливо для туристичної галузі. Масив новин про поширення коронавірусу, стрімке закриття кордонів багатьма країнами не просто налякали людей і змінили їхні плани, але й застали зненацька тисячі наших співгромадян та іноземних туристів на відпочинку.
     В зв’язку з цим один з лідерів туристичних операторів Join UP звернулися із роз’ясненнями до туристів з приводу ситуації яка склалася. 
     Як зазначено в повідомленні на офіційному веб сайті туристичного оператор продаж турів припинено до 24 квітня 2020 року, адже саме до цієї дати подовжено карантин в Україні.
     Компанія намагається знайти прийнятне рішення для тих, чия поїздка не відбулася або не відбудеться через впровадження карантину. Хоча цей захід визнано форс-мажором, але вони пропонують  альтернативу, яка дозволить не втратити витрачені кошти та зберегти можливість відпочинку, який планувався.
     Тому закликають своїх туристів здійснювати перебронювання своїх турів на більш пізній період — до 31 жовтня 2020 року. Наразі це є оптимальним варіантом для всіх — туристів, турагентів і туроператорів, зазначено в повідомленні. 
     В іншому випадку, туроператор зберігає за собою право анулювати заявки з утриманням фактично понесених витрат, сума яких може складати до повної вартості туру.
зображення з веб-сайту joinup.ua

Коментарі